11-10-2008

Bezoek uit Lima

Sinds vorige week donderdag hebben we bezoek uit Lima. Manuel is multimediaman en hoopt naast een bezoekje aan ons ook opdrachten te vinden voor zijn bedrijfje. In de periode dat ik voor Tarpurisunchis werkte, heb ik samen met hem de website uitgewerkt.
Over het werk hebben we voorbije donderdag al gesproken. Manuel zou ons kunnen helpen bij de aanmaak van websites, multimediaproducten, enzovoort.
de basiliek van Quito
(een beetje bijgewerkt)
Gisteren begon dan het verlengd weekend. We stapten de fiets op en reden door de stad richting het historisch centrum. In het park konden we ons even uitleven op een mountainbike-circuit, we reden langs de artesanale markt, klimden tot in de nok van de basiliek, dronken daar in een gezellige cafetaria onder het uurwerk, bezochten historische pleinen, liepen een museum binnen, moesten schuilen voor regen en onweer, gingen dus iets drinken in het Hilton Hotel, kochten enkele DVD's, deden inkopen voor het avondeten en lieten ons met de taxi thuis afzetten.
Manuel maakte gisterenavond 'papas a la huancayna', een eenvoudig, maar heerlijk gerecht uit Peru. Het geheim zit hem in de saus. Die maak je met koekjes, melk, gele peper en een beetje olie.
En vandaag is het wat kil en regenachtig. We zijn nog niet buitengeraakt. En wat doe je dan? Je steekt het haardvuur aan, eet pannenkoeken en je maakt een filmpje...

Stijn

Geen opmerkingen: