16-07-2009

Beweging

Het is wel even wennen alleen te wonen na zulke intense samenwoonperiodes. Anneleen is enkele dagen geleden reeds toegekomen in België. Ze is er op vakantie tot begin september. En Hans en Ingrid zijn voordien al vertrokken naar het zuiden van het land, en van daaruit richting Peru, Bolivië en Argentinië.

Vorige week woensdagavond waren we nog enkele dagen op 'water'-vakantie in Ecuador. Had daar enkele dagen vrij voor genomen. We namen de nachtbus en kwamen toe aan een rivier. Van daaruit vaarden we naar het kustplaatsje Mompiche. Daar verbleven we een drietal dagen om vervolgens door te reizen naar de warme baden van Papallakta.
Zaterdagochtend komt Roger Standaert in Quito toe. Hij is de directeur 'Curriculum' van het Ministerie van Onderwijs. Het zal een hele week lang heel druk worden. We hebben een bezoek aan de 'Escuela Nueva' in Colombië gepland, allerlei werkvergaderingen (misschien ook met de minister van onderwijs) en een presentatie voor enkele honderden mensen. Ik zal zelf ook een 30-tal mensen van lerarenopleidingen uit de provincies ontvangen naar aanleiding van het bezoek uit Vlaanderen. Ik kijk er wel naar uit.

En tegen 1 augustus neem ik ook het vliegtuig naar Europa. Voor een maandje vakantie 'bij ons'.

Stijn

Geen opmerkingen: